Äntligen semester 2021

Efter två härliga svenska sommardagar på Öland var det dax att arbeta två lååååånga dagar till. Eller han hade redan semester men hon satt inne hos mig från åtta på morgonen till sex på kvällen i dagarna två 😅

Ute var det badväder och det blev t.o.m. kvällsdopp för båda mina ägare, men Alvin han bara sprang i vattenbrynet och gnällde…

Morgonvy från sovrumsfönstret

En helt underbar plats tyckte mina ägare att de fått. Man kunde själv välja om man ville sitta vid mig och få skugga eller bakom / framför mig och få full sol. På kvällen hade solen gått runt mig och det var full sol bredvid mig igen.

Sandvik hamn i kvällningen

Det blev måndagskväll och det svåra beslutet var…sitta kvar ännu en dag, vår fjärde eller köra vidare där det finns bra Wi-Fi täckning.

Solnedgången

Mina ägare klättrade upp på piren (vågbrytaren) för att njuta av sista kvällen med denna magiska utsikt och vackra solnedgång.

Kårehamn

Vinnaren blev Kårehamn på östkusten. vi hade ju hört mycket gott om stället och min ägarinna älskar god fisk…

Perfekt plats…

Då hennes möte började tidigt fick vi åka ännu tidigare… morgon promenad kl. 7 och på rull direkt efter. Framme till frukost / mötet och vi fick en perfekt plats då två bilar precis rullade ut.

Kårehamn ute på udden

Många hade valt att stå ute på piren men vi valde gräs. Det blev helt fullt här på gränsområdet framåt eftermiddagen och nästan tomt igen idag på morgonen. Kanske ville alla rulla då vi nu har (det av naturen efterlängtade) regnet här på hela Öland.

Semestern är invigd

Så nu började även min ägarinna sin semester. Den är mer än efterlängtad och välbehövlig. Idag blir det en vilodag inne hos mig med massor att läsa och gott att äta från restaurangen här i Kårehamn.

Detta inlägg publicerades i Carthago på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Äntligen semester 2021

  1. Husisblogg skriver:

    Härligt med att börja semester så välkommen in i det där då ni människor varken vet dag eller tid..😀.
    Visst är det härligt och bäst platser på gräset i Kårehamn. Nu har mina ägare inte suttit på restaurangen pga pandemin, men hämtat mat har de gjort och de har inte varit missnöjda. Troligen har min kvinnliga ägare varit lite mer nöjd med fisken än min manlige..😉.
    Förresten, så ovanligt att se såna här meddelande från Sverige med er under semestern.
    Allt gôtt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s