Hemma arbete eller en lugn helg hemma?

Jag fick inte komma ut denna helgen då alla buskar runt mina ägares hus togs bort precis innan påskveckan…Stora maskiner grävde då bort alla gamla buskar à la 60-tal. och lämnade stora hål och jord diken efter sig.

Så denna helgen har mina ägare jobbat sig svettiga och fått ordentlig träning (med trolig träningsvärk imorgon som följd). 😅😂stolpar har burits, kapats och bankats ned i jorden.

Men dessförinnan har hela tomten mätts från höger och vänster, från varje hörn av huset mot tomtgräns för att få till ett exakt mått som märkts ut med lina så att exakta hörn av tomten fåtts fram. Sedan har stolpar kunnat placeras exakt mot tomtgräns. Därefter åkte de till granngården och kom hem med den lilla bilen full med plåt…🤔

Denna plåt har sedan lagts ut mot tomtgräns och när allt är klart skall ”Fido” kunna rulla på dessa plåt utan att lämna någon kantgräs kvar för kantklippning…

Fortsättning följer…

Detta inlägg publicerades i Carthago på väg. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hemma arbete eller en lugn helg hemma?

  1. Husisblogg skriver:

    Jag vet din känsla i helgen, även om du fått rulla mer än mig iår. Men vad fint dina ägare har gjort det och härligt med Fido som sedan kan sköta en viss del av det där tråkiga för dina ägare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s