På cykel till… Ullared

Mina ägare tog en skön och nästan vindstilla promenad före lunch. Men nu var här fullt med folk 😳 så det fick bli skidspåret och sedan fortsätta mot Ullared, då alla andra gick de vanliga lederna.

Tillbaka till mig och igång med grillen 😍Naturbilder från promenaden, frukosten och till sist det som fick mina ägare att sätta sig på sina cyklar för att cykla 12-13 km enkel väg för shopping för hela 28kr för två stycken… Ibland kan man ju undra 🙄😂 Men att ha ett mål gör det hela lättare säger dem…

Tillbaka till mig trötta, svettiga och lyckliga efter en första längre cykeltur, idag på 27km. De fick en underbar tur där ca 5km var grusväg och ca 7km på asfalt enkel väg. I Ullared kom de ”ut” mitt på campingen 😆. Så nu har mina ägare hittat en ny aktivitet i Åkulla …cykla…och att cykla till Ullared 😂😂

Detta inlägg publicerades i Carthago på väg, På cykel, Sverige. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till På cykel till… Ullared

  1. Husisblogg skriver:

    Det är ju kanon att ha ett mål, hur litet det än må vara..😀👍🏻.

  2. Ha ha ha ni tillhör inte medianshopparna på Gekås tror jag 😂😂😂 entrén för mig brukar bara den hamna på ett fyrsiffrigt belopp 🙈 Blev sugen på att åka dit nu…. men får inte för min sambo😷
    Ha en fortsatt trevlig påsk 🐣

  3. Kors och Tvärs skriver:

    Hahah nu är ni väl allt ute och cyklar 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s