Tunga tider, då behövs ett vilorum

Vi har det bra, jag och min familj och deras familj, det kunde vara värre… Men det är tungt på många sätt! Oroliga familjemedlemmar, förkylda familjemedlemmar, isolerade familjemedlemmar…

Så varför åker då min familj ut med mig? Anledningen är enkel! De behöver vårda sig själva, få lugn och ro, få vila ut sig och komma ut från huset.

Mina ägare har nu haft hemmakontor i fyra veckor, de har undvikit kollektivtrafik, handlat åt sina gamla och sig själva på tider som affärerna är som tommast och det börjat att sätta sig på det mentala genom mera oro än behövligt och som spänningar i nacken. Att inte kunna umgås med sina närmaste, att inte kunna ha familjemiddagar, att känna efter hela tiden om man är liiiite förkyld. Alla dessa tankar som man försöker vända till positiva…

Hon jobbar ju globalt och att hela tiden försöka peppa kollegor som har ett fruktansvärt tufft läge i sina länder tar också kraft och dagarna blir långa, men hon klagar inte! Vill bara hämta kraft för att orka stötta även framöver, då detta kommer att pågå ett bra tag till…

Så jag tog min familj två timmar hemifrån till Persköp som är som balsam för själen. Här finns den underbara naturen inpå knutarna. Det är vackert vart man än vänder sig. Våren gör sitt intåg och solen värmer skönt. Allt det vackra i naturen vaknar till liv igen. Bäckarna porlar friskt, fåglarna kvittrar och naturen bjuder in…I Persköp finns allt som behövs för att komma ned i varv och för att njuta oavsett om man tycker om barrskog eller lövskog, landsbygd eller vatten…Ställplatsen är inte full men det är många som vågar sig ut med sina HB’n. En del umgås på utsidan och håller avstånd och andra sitter ute runt sina bord. Men alla försöker fortsätta sina liv så normalt som möjligt. Mina ägare har varit på två promenader i skogen idag, suttit i solen hos mig. Grillat och suttit inne hos mig. Alltså levt ett så normalt liv som möjligt hos mig.

Vi har vatten för en vecka, mina avloppstankar räcker för en vecka. Kylen och ”källaren” är påfyllt med massor av mat. Det är bara toaletten som behöver tömmas var tredje dag. Hon har fått en ny favorit på bordet. En TORK servetthållare…

Avslutar med vackra naturbilder och med en enkel hälsning från mina ägare… Ta hand om er där ute! ❤️

Detta inlägg publicerades i Carthago på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tunga tider, då behövs ett vilorum

  1. FREEDOMtravel skriver:

    Visst är det jobbiga tider! Att komma ut i naturen är bra tycker vi! Persköps ställplats är fin! Nu önskar vi en fin påsk! Var rädda om er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s