Vi får hålla oss i Halland…

Efter Persköp styrdes jag till Bengt i Örkelljunga för lite fix. Sen var tanken att jag skulle få stå i Råå hamn eller egentligen Råå ängar som Ställplatsen heter, men den var full av båtar…det kunde dem informerat om på sin hemsida…🙄 eller skrivit att det var stängt så hade vi sluppit en extra tur på sådär 10 mil 😳Tala om social distansering, helt ensamma! Men vad fint de gjort här! Helt nya servicehus (som vi dock inte använder, i alla fall inte nu), även helt ny toa och gråvatten tömning!

Betalning med GoMarina appen funkade perfekt och sparar miljön då det inte skrivs ut några lappar i plast och med en massa klister…Det blev promenad på Prins Bertils Stig som sig bör härNaturen visar sig från sin bästa sida med full sol och emellanåt nästan vindstilla, vilket vi aldrig har upplevt här i Grötvik. Även cyklarna fick komma fram för första gången i år. En härlig tur blev det med massor av uppför…Jo Halmstad är backigt!

Första kvällen blev helt underbart vacker 😍 Solnedgången var magisk.

Det tyckte dock alla i Halmstad. Vilket vallfärdande det var 😳 Mopeder, bilar, cyklister, gående som sedan tog sig ut på klippor för kvällsmat och solnedgång. Vissa ungdomsgäng hade ingen som helst respekt för social distansering.

Vi bestämde oss att stanna en till natt även om kvällen inte kändes lika folktom som dagen hade varit. Vi har nu blivit tre HB’n varav en är tysk…🤔

Då det är så folktomt så kör vi varannan plats… och vi har platsen ytterst som verkligen blivit den bästa! Vilken utsikt vi haft. Stena Line kommer varje eftermiddag förbi här för att senare under kvällen köra tillbaka mot Grenå i Danmark igen. Det fick bli lite grillat då vindarna ven på andra sidan om mig.

Ungdomarnas sällskap blev kvar på stenarna…vad kan det vara?😅😂

Kvällen igår blev helt magisk igen 😍

Idag kör vi norrut…vart? Det får du se som följer oss 😉

Detta inlägg publicerades i Carthago på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vi får hålla oss i Halland…

  1. boihusbil skriver:

    Vilka fantastiska bilder från en härlig ställplats. Vi var där med en hyrhusbil 2017, men har aldrig varit där med FrankieBoy. Nu blir jag sugen att återvända, så tack för påminnelsen.

  2. Husisblogg skriver:

    Så fin plats. Min manlige ägare har enbart tagit en cykeltur dit men kanske jag får komma dit framöver.
    Självklart följer vi er, även om ni nu fick stanna i Sverige.
    Sköt om er och kör lugnt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s