Elmia husvagn och husbil 2019

Nu är Elmia husvagn och husbil 2019 slut för vår del. Mina ägare roade sig igår med att se på de lite mindre modellerna och de lite mer udda varianterna. Även några husvagnar fick besök, bara för att. Den husvagnen som skulle locka mest är Adria’s nyskapelse med dubbla dörrar både i vardagsrum/kök och i sovrummet. Perfekt för säsongscamping eller istället för sommarstuga på sin tomt. Andra extrema skapelser är Concord med plats för personbilen i garaget eller barn WV caravelle trampbilen, precis som alla WV modeller som fanns lite varstans.

Den mest charmige på mässan var papegojan Curre från ‘team Parrot’ från strandkorgsutmaningen, som du kan läsa mer om hos alla de olika deltagarna och hos FreedomTravel.

Årets bild hos mig blir nog den på mina ägare från gårdagens kvällsaktivitet – oktoberfesten. Mina ägare brukar ju inte vara med på bild hos mig. Men på Elmia har de varje år sträckt på gränserna och låtit mig presentera mina ägare. 😋

Detta inlägg publicerades i Carthago på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Elmia husvagn och husbil 2019

 1. Husisblogg skriver:

  Ni är djärvare än mina ägare, de försvinner tydligen alltid då kameran kommer fram. Men riktigt fina bilder på er, måste varit en bra fotograf..😉😀.

 2. boihusbil skriver:

  Tycker det är roligt att se vilka ni är! Så tack för de bilderna 😀

 3. FREEDOMtravel skriver:

  Fina bilder på Curre … och på ägarna!!! 🙂

 4. Dessan skriver:

  Visst är det rätt kul att få vara bland likasinnade husbilsintresserade😆👍Då har man ju roligt hela tiden. Måste säga att ni var rätt fina i era fina Oktoberkläder👌Såna söker vi också lagom till nästa år☺️Vart hittade ni era? Om man får fråga 😉?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s