Äventyret Elmia fortsätter

Mina ägare lämnade mig här på min plats på ”hyllan” på Rosenlunds bankar och begav sig in på mässan. Självklart började de hos Forsbergs eftersom de varit deras leverantör av två husbilar. Här fanns som vanligt Concorde, Frankia och Niesmann i alla möjliga olika utföranden. Kanske orkar de se lite mer inne i bilarna under helgen. Niesmann hade dock en detalj som de noterade…specialtillverkade utdragbara lådor på räls i dubbelgolvet. Detta kommer mina ägare att utforska mer. Självklart var Carthago deras nästa besök då Bengt i Örkelljunga fått leverera mig till dem för någon vecka sedan.

Självklart fick liner for two ett besök, då den varit en favorit förra året. Men faktum är att mina ägare kom fram till att min inredning var mer i deras smak.

E-linern hade vissa snygga detaljer som hon fastnade för. Men oxå något som förbryllade… den som designat sopebingens placering lagar nog inte mat! Vem kan komma åt den inne i ett skåp med ytterligare en dörr med kladdiga händer?Därefter blev det promenad runt runt inne på mässan…Två nya Brunner muggar från danska DCT. Kaffe paus hos Fiat……en titt på WV’s Caravelle… De lyssnade även på FreedomTravels föreläsning om deras husbilsresa i Estland. Mina ägare har ju funderingar på Finland och Baltikum, så detta kom väldigt lägligt. Självklart fick även Laika ett besök. Där blev det ett litet extra stopp hos deras pizzabagare som ju bakade det godaste mellanmålet 😍Även tillbehörstältet fick ett besök där Parmesan och Gäseneost fick följa med hem.

RC minicamp var på plats även i år. Verkligen ett fynd för de som bara vill åka till sjön och lägga sig över natten eller som behöver ett släp men vill ha något mer för pengarna. Sedan var mina ägare färdiga med mässan för dagen.

Jag blev invigd med besök av HB vänner hemifrån och sedan gick mina ägare över till min granne Husis.

Kanske blir det oktoberfest idag? 🤭

Detta inlägg publicerades i Carthago på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Äventyret Elmia fortsätter

  1. FREEDOMtravel skriver:

    Mycket att se på mässan! Och kul att ägarna kom till vår Estlandsföreläsning! Resan i Estland var verkligen sommarens höjdpunkt för oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s