Lübeck eller Heiligenhafen?

Idag var min ägarinna rosenrasande 😳 då vi direkt efter frukost blev omringade av husvagnar från GB fulla med ungar som sprang runt överallt. Ut ställdes en gasolflaska för fabriksbruk och bilarna trängdes mellan husvagnar och mig och som sedan ställdes på tvären… Hon skulle backa ut och bad en av dem flytta på minibussen… hans kommentar eldade upp henne riktigt ”as women are driving”. 😤…

Jag styrdes norrut längs landsvägen mot Lübeck. GPSen ville höger, han sa höger, skylten sa vänster…ta höger…och vi fick en omväg på typ 10 mil runt Elbe 🤔😂😂

Lübeck Citti shopping och lite decathlon och sedan skulle jag parkeras inne i stan på ställplatsen. Men något hände 🙄 Jag kom en ca sju mil till 😂😂😂

Så nu är jag parkerad i Heiligenhafen på en av deras favoritplatser. Här blir jag i två nätter sedan skall jag tydligen packas full…

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Tyskland. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lübeck eller Heiligenhafen?

  1. Husisblogg skriver:

    Oj, jag får nog varna min vän Carthagon som är den som tar ägarna till Elmia att han måste ha respekt på Challengers ägarinna, hon har temperament..😀.
    Likadant var det för mig för några år sedan, en stor caravan med GB folk kom till ställplatsen i Tyskland, frys, kyl och tvättmaskin kopplades in. Blev vissa problem då jag skulle fylla på vatten och tömma.. vattnet gick ju till deras tvättmaskin och vid tömningen stod ju deras kyl och frys. Men de fick snällt flytta sina saker..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s