Allt roligt tar slut, eller?

Dags att börja planera färden hemåt…eller åtminstone lite till norrut och till Danmark. Efter att ha njutit av en regnig kväll och en solig dag här i härliga Heiligenhafen tycker nog mina ägare att semestern börjar dra sig mot slutet. Allt roligt tar slut vid något tillfälle eller är det bara så att en annan del av livet tar vid? 🤔Strandpromenaderna finns kvar till nästa sommar och det brukar ju faktiskt vara ganska skönt att få ta på sig riktiga kläder säger min ägarinna. Är det sant eller bara något hon säger? Vad tycker du?Fina tyska byar och städer kommer de säkert att besöka även nästa år och Heiligenhafen får säkert ett och annat besök. Här trivs mina ägare, detta är en av favoriterna både för ställplatsen men också med möjligheterna med naturen, badstranden och en stad på samma gång.

Tack för denna gång Tyskland som varit vårt tillhåll sedan 5e juli förutom 14 dagar mitt i som i år gick till Italien och Österrike.

Semestern är snart slut men inte det roliga för nu börjar eftersäsongen och umgänget med vännerna ”hemmavid”.

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Tyskland. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Allt roligt tar slut, eller?

  1. Husisblogg skriver:

    Tack för att vi fått följa er resa i Europa. Har gett ägarna en del tips som kanske kan upplevas med deras nya Husis. Men innan den ska ut på längre resor misstänker jag att ni kanske träffar mina ägare om en dryg månad.

  2. Erik Alsterberg skriver:

    Välkomna hem, nu till skurarnas Sverige. Ska försöka att hålla borta det värsta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s