Vi börjar att fira våren i Halmstad

Snart så tar min familj av mig täcket, men först så har de tänkt sig en vår helg i Halmstad och två vår dagar i London utan mig. Promenad på prins Bertils stig runt Töludden fick starta helgen.

Vart man än ser så finns det en skön sittplats……oavsett om man vill sitta i blåsten och se på havet eller sitta undangömd för vindarna. molnigt och kallaste laget för en promenad på stranden, därmed var den nästan folktom. otroligt vad naturen kan ställa till med. Här går prins Bertils stig förbi hotellet som en asfalterad gångväg…vinterns vindar har dock förvandlat den till över en halvmeter hög sandbank. Utsikt från hotellet, förutom lysrören som stör, så är det ett otroligt vackert landskap som syns utanför.

Sedan var det dags för vinprovning…denna gång med Per Gessles collection.

Sedan trerätters middag, som hette duga, såååå gott, men servitören glömde fråga oss om vi ville ha mer att dricka så vi fick jaga honom istället, för att få rött vin till huvudrätten. dessutom glömde han att vi satt kvar eller nåt, för efter en timme efter att bordet dukats av undrade om vi kunde få vår dessert, därmed glömdes fotot på det då klockan redan var tio 😳

Inget vi tidigare har upplevt på Tylösand spa och hotell. Dem brukar alltid hålla högsta klass på allt från service till mat och dryck. Efter frukost på söndagen fick småbilarna ta sällskapet till Brottet för en fortsatt promenad längs prins Bertils stig. Idag i solsken ☀️naturen är otrolig, se på hur träden gör allt för att växa och klara livhanken…här hade även ett rep först i stammen en gång i tiden och nu vuxit in som en del av trädet och se sedan även tallen som gör allt för att överleva i stamklykan. 😅här är det hängbjörken som håller i sig med sina rötter i grannarnas rötter för att ligga kvar och att överleva. 🙄

Idag var våren i Halmstad, så nu kallar vi årstiden vår 😉

Detta inlägg publicerades i Övrig semester, En Challanger på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Vi börjar att fira våren i Halmstad

 1. Husisblogg skriver:

  Synd att bli så bortglömda när man är på restaurang. Men en gång är väl ingen gång..
  Del av den stigen gick mina ägare på i somras så trevligt att se någon bild de kände igen.
  Skönt att du snart får se ljuset, själv har jag någon dryg månad kvar innan jag får komma ut.
  Men vi kanske ses någon gång under 2019😀.

 2. Kors och Tvärs skriver:

  Det är en fin tid Sverige bjuder på nu. Och du! Maten såg väldigt god ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s