Husbils säsongen 2019 börjar nu!

Jag är utsläppt 😄 och imorgon även påfylld! Mina ägare planerar för en första helg med mig i Varberg eller Halmstad för att sätta igång och kontrollera alla mina instrument och dylikt. Nytt extra batteri har de lovat mig oxå (så att jag klarar en hel helg utan hjälp el).

Min familj har hunnit med lite renovering i huset och känner att nu är de på G för att lägga helgerna på att åka ut och njuta av livet med mig igen 😊nymålad toa, nya tapeter, nytt golv och snart även nya trappsteg…detta i källaren efter att även övre hallen fått uppfräschning.

De har även varit i väg och shoppat över två dagar i London.

London levererade, precis som vanligt……på sköna upplevelser och god mat. …på färger och ännu mera mat på engelsk vis. Och shopping…så nu kan jag förstå att de längtar efter att få komma ut med mig 😉😂

Vi ses väl snart!! 🚍

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Husbils säsongen 2019 börjar nu!

  1. Husisblogg skriver:

    Vad bra att dina ägare har tagit hand om huset innan du får komma ut på rull, för nu får de satsa all tid på dig istället.

  2. Vad roligt att äntligen vara på gång! Ja London levererar jämt tycker jag 🙂 Skönt att huset är avklarat så du kan få all kärlek och omvårdnad nu i stället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s