Sista turen för 2018?

Efter en lång och mättande frukost tog jag mina ägare tillbaka till Varberg imorse. Det fanns lediga platser ute på kajen, så jag parkerade och de gav sig av till stan. Ett nytt lunch ställe testades, blå dörren, och fick med beröm godkänt av mina ägare. en härlig promenad i ett blåsigt Varberg stod på schemat, först liten stads runda, lite ny konst på torget och sedan drog de iväg mot apelviken. Från apelviken kom de tillbaka mot stan på havspromenaden. Havet brusade som vanligt i blåsten, men med så lågt vatten som det är idag blev vågorna inte så höga. Förbi fästningen och vackra kallbadhuset, där folk faktiskt badade (näck) även idag. 😬

De hann tillbaka till mig precis lagom till regnet. 😅Här har vi njutit av eftermiddagen och kvällen lyssnandes på smattret på taket. 😊Så om detta är årets sista tur för oss, så har vi i alla fall haft fin utsikt. 😊

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Sista turen för 2018?

  1. Matts Torebring skriver:

    Vi har varit i Varberg många gånger, fast nu är det riktigt länge sedan. Visst är det en liten trevlig stad. Men sluta inte resa, nu börjar det roliga,, att kunna parkera utan trängsel.

  2. Kors och Tvärs skriver:

    Nog har ni haft det vackert i allafall. Varberg är trevligt! Känns lite märkligt med det mörka hemma i Sverige. Visst har vi också mörkt men inte förrän på kvällen då det ändå ska bli mörkt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s