Nu är det snart jul…

Och jag är inte inpackad😳🙄 Man kan ju undra vad som pågår i huset? 🤔

Jag blev urplockad och urstädad, fast jag tror att de glömt något hos mig för jag såg ett par glasögon i ena lådan här…

Men för henne har hela hösten varit resor och jobb jobb, jobb och han har haft fullt upp och inte hunnit med mig eller med huset. Fast jag har hört att de håller på och fixar där inne i huset…Det är nåt med tapeter i hallen som pågår…målning av lister och tak ingår ju så de har nog fullt upp där inne, det är ju snart jul…😅

Sen väntar jag på försäkringsskadejobbet som skall göras med min front efter att den där stenens ”hoppade” på mig 😉 Men tydligen finns ingen i Sverige som kan fixa detta, Forsbergs är inte längre återförsäljare och gör inga skadearbeten så en verkstad i Varberg skulle fixa det hela. Men ingen vet vad det är för delar som behövs eftersom det inte finns någon återförsäljare i Sverige…efter 4 månader…fransman som jag är så är jag snyggt ihopskruvad så det stör inte men måste ju fixas före nästa sommar 😅😂

Nu är det snart jul och mina ägare har varsin julkalender…Hennes är en present från barnen och hans är en present från…honom själv 😂

Nu är det snart jul nen först önskar vi er alla en skön andra advent!! 🕯🕯

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nu är det snart jul…

  1. Husisblogg skriver:

    Oj oj, såna där försäkringsarbete tar sån tid. Jag fick med vänta ett bra tag och jag är ju född i Tyskland men det gick inte snabbare för det. Det är allt lite lurigt att hålla koll på ägarna nu när de inte besöker oss med jämna mellanrum, undra om jag inte ska ha en kamera hemma hos ägarna nästa år för de har ju en hos mig..
    Trevlig advent till dig och ägarna också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s