Ett samhälle mellan Väröbruk och Ringhals kärnkraftsverk

Året sista tur? Jag tog min familj, på samma sätt som många andra av er, till det gula varuhuset i Ullared. 😅😂

Det blev sent eftersom det var en vanlig arbetsdag för mina ägare. Runt nio på kvällen rullade vi mot Varberg igen och mina ägare skojade om att ”tänk om det är fullt i hamnen” 😂 Vi rullar in och döm vår förvåning…Det är fullt!!??!! 😳

Vad gör vi? Jo vi rullar några varv i Varberg…Apelviken stängt, campingen stängt för natten, För övrigt camping förbjudet… Bua? Njaaaa skall vi?Här är vi nu, i en fiskehamn, i ett samhälle som ligger mitt emellan Väröbruk och Ringhals kärnkraftsverk. Så nu är vi på årets ställplats. 🤔Utsikten från mina fönster, Ja vill man ha hav så är detta platsen. Vill man ha ett litet samhälle och natur att strosa i så är detta platsen.

🧐 Lundåkrahamnen kontra Bua hamn, då vinner nog faktisk Bua🤭. Lundåkrahamnen har gräs och grus, här finns bara asfalt på platserna, minus till Bua. Närheten till ett samhälle och faktiskt även till vattnet och lite liv och rörelse, plus plus till Bua. Närheten till naturen och möjligheten till att ge sig ut i den, här vinner bua med många plus. Ja vi är lite förvånade själva att vi faktiskt ger fler plus till Bua 😬 än till Lundåkra 🙄 Även om detta kanske inte är vårt första val av plats, så bor du inne i landet och vill till havet så är detta ett bra alternativ!

Detta är vad du får på årets ställplats. 180kr under lågsäsong med kortbetalning (kontant finns som alternativ men är dyrare), wi-fi, toalett mm, tömning och påfyllning.

Snart rullar vi tillbaka till Varberg😬 eftersom mina ägare vill faktiskt vara där under dagen idag. 😂

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Ett samhälle mellan Väröbruk och Ringhals kärnkraftsverk

  1. Reiselinda skriver:

    Ser ju rätt trevligt ut endå! Vi gjorde årets sista resa för tre veckor sen och i dag har vi tvättat husbilen och lämnat den för vinterförvaring. Nu får vi roa oss med minnen och andra roliga upplevelser till snön är borta!

  2. Matts Torebring skriver:

    Jag körde igår på väg 41 mot Varberg, men vände mot Hyssna i Skene. Jag såg inte många husbilar ute då. Själva hoppas vi rulla mer eller under hela vintern.

  3. FREEDOMtravel skriver:

    Otroligt att det är fullt såhär års!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s