Än är inte vintervilan här

Min ägarinna hade ytterligare en arbetsresa att göra och den gick till Spanien. Närmare bestämt till Tarragona. En flygresa i storm😨… från regn till sol och svensk sommarvärme. Därefter en biltur på drygt en timme en bit söderut och det var redan mörkt och sen kväll. Ännu ett trångt garage under hotellet att parkera på. 😓 Hur kommer man på att ha en nittiograders sväng i en skarp backe inomhus med en vägg rakt fram och en hög kant på vänstersida som man inte ser från bilen? 🙄😳 Tur min ägarinna är van vid att ratta runt på mig i trånga utrymmen. Tarragona är en fin stad med massor av sevärdheter och en nöjespark som samarbetar med Liseberg. Några dagars arbete och kvällspromenader senare var hon riktigt trött på att bo på hotell och att äta ute och dessutom att äta ensam på restaurang varje kväll…Sista natten och dagen tillbringade hon privat i Barcelona i ösregn 😳😂

Nu är hon i alla fall färdig ned sina resor för ett bra tag framöver och då är jag lovad att få komma ut på ett till äventyr… 😊

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Spanien. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Än är inte vintervilan här

  1. Ja man kunde hinna med att se sig omkring på tjänsteresorna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s