Ömsom regn ömsom vatten

Ja se det regnar, ja se det regnar… det var inte så roligt. Det har åskat och regnat igen. Men mellan regnskurarna kan man ju cykla 7-8 km in till stan 🙄 tycker mina ägare. De trodde nog inte att det skulle regna hela dan idag för de var inte klädda för regn om ni frågar mig 😳. Men in till stan cyklade de och fortsatte att se på alla fina byggnader från igår (vilken tur att de fotograferade de igår, för idag åkte kameran in i ryggsäcken efter första fotot…) ☔️

De började med fika uppe på terassen till en gammal byggnad och såg ner på alla människor som strosade lugnt omkring och själva satt de där i godan ro och njöt av solen som började värma på bakom molnen. Det var lika mycket folk i biergarten idag oxå. 

Idag skulle mina ägare vara lite mer kulturella och började att gå mot andra hållet från igår tills himlen öppnade sig igen i en störtskur. Tillbaka till affärerna…😬☔️…Nespresso fick ett besök och lika så Esprit och där hade de tröttnat på regnet och köpte ett stort paraply för två 🌂.  Därefter var det dax för sen lunch / middag och man kan säga att de åt för två var 😂 (hon har fortvarande ont i magen). 

Han fick sin haxe och hon sin Wiener schnitzel med sallad. 😜 kan läggas till att de inte åt upp tårtbitarna de fick till kaffet och lovade att from nu så delar man på fikabrödet om man ens beställer in nåt 😅. De har enorma portioner i detta land! 😳 Kaffet kom i balja och tårtan är därefter 🙄😂. 

På vägen hem stannade de och tittade på ungdomar som tränade surfing i floden intill campingen. De hann precis hem till mig och packa in cyklarna i mitt garage, när åskan började på nytt med orangea blixtrar och långa muller med påföljande störtskur igen… ⛈⚡️💦

Vi avslutar München med en bild från mitt diabildsfönster med morgonens utsikt 😁

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, På cykel, Tyskland. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Ömsom regn ömsom vatten

 1. husisblogg skriver:

  Regnkläder eller paraply får nog tillhöra standardutrustningen hädanefter. Ni lyckas dock fånga den fina blå himlen på en del kort, så gott att ni får lite sol emellanåt.

 2. Nilla - Våra husbilsresor skriver:

  Förstår ni blev mätta på den maten 😂
  Jobbigt med så lurigt väder men var glada att ni inte tältar som era grannar 😂
  Ha de gott, ska bli spännande att se er utstyrsel på Elmia 👍🏻👍🏻👍🏻

  • tiaregndroppen skriver:

   Ja vi tycker mest synd om alla dessa tältade. Det åskade och höll på hela natten igen. Jag hade nog tagit flyget hem vid det här laget🙄 om jag varit tältare. Inget kan vara torrt för de stackare. 😳
   Vi ser fram emot ert motdrag på Elmia 😂😉

 3. FREEDOMtravel skriver:

  Haxe, vad är det? Trist med regnet … hoppas på bättre väder snart!

 4. Matts Torebring skriver:

  Jag lovar att jag klarat av både schnitzel och tårbit. Det är bara så gott, så då får man offra sig.
  Ha det gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s