On the road again…

Igår ”lastades” jag på en färja igen, denna gång mot Danmark. Faktum är att jag inte har haft några danska långhelger i år. 😳 Så det var dax för det nu i vanlig ordning över midsommar… I Varbergs hamn med utsikt över ställplatserna i hamnen satt vi och inväntade vår tur att få köra ombord. Lastbil efter lastbil kördes på och till sist alla 12 husbilarna på rad. Middagen var redan serverad i restaurangen och mina ägare var hungriga och hade hoppats på att få komma på i tid men nix, som sista bil på. De klämde in mig emellan de andra HB’na för att få plats för fler, men det kom ingen mer så här fick jag stå i regnet med baken halvt ute i saltstänket halva natten 🙄

Väl framme i Grenå vid midnatt parkerades jag och mina ägare kröp i säng. Väckning på för tidig morgon…oj vilka trötta passagerare jag hade med mig idag. 😳Ingen frukost, bara på med kläderna och vi var ”on the road again”. Väl framme i blåshålet Nibe parkerades jag bakom ett uthus vid lustbåtshamnen och där serverades frukosten. Helt ensam på hela stora planen med denna härliga utsikt. Hur många kompisar har jag fått till kvällen tror ni? 😬😅Vinden viner men utsikten är helt underbar!

Mina ägare gav sig iväg på äventyr i staden Nibe. Genom hamnen som har en restaurang som sig bör i en dansk småbåtshamn, till stadens torg. En vanlig vardag och det känns folktomt överallt.

De kom tillbaka till mig efter sin promenad med koll på stadens busstidtabeller…vem vill lämna detta danska paradis? 😎

Inte cyklandes i dessa vindar säger de, så imorgon ger de sig iväg till stora staden med bussen… utsikt från sängen 😂 (de sov middag idag) och utsikt från mitt diabildsfönster. Tror mina ägare är nöjda med valet av plats i alla fall idag 😉

Och hur många kompisar har jag nu här i blåsiga 12 c? En Svensk, en Fransman, en Norrman, två Danskar och jag 😁

Detta inlägg publicerades i Danmark, En Challanger på väg. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till On the road again…

  1. Matts Torebring skriver:

    Jag gillar inte att bli inklämd, det var vi också på sista resan. Kanske åker vi stora Bältbron i stället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s