En dag i Aalborg…

Det blev en busstur till stora staden Aalborg för mina ägare idag. 100kr per väg…hade kostat nästan detsamma att stå på campingen där en natt 😂 Massor av caféer, restauranger, affärer och folk 😂 Så det blev en del shopping, lite god mat (fisk burgare) och en och annan stopp på vägen. Men inget kaffe och ingen glass, det fick jag bjuda på när de väl kom tillbaka hem till mig i Nibe lustbådshavn. Jag stod återigen helt själv på denna fina och stora gräsyta…undrar om här blir fullt imorgon? 🙄😳 Då skall danskarna bränna sankt Hans fru på bålen 😂😂 eller är det påskkärringen som inte kom längre än hit 😬😂 De har lovat brasa och seglartävlingar så en och annan borde nog hitta hit…

Igår somnade mina ägare tidigt efter många veckors hårt arbete och en kort natt i Grenå. De somnade innan solen gått ned och vaknade efter soluppgången. (härlig kvälls- och morgonvy från sovrumsfönstret)

Detta inlägg publicerades i Danmark, En Challanger på väg. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till En dag i Aalborg…

  1. pkjellsson skriver:

    Ja om 10 dagar så ger vi oss iväg med husbilen runt Danmark. Ha det så skönt och Glad Midsommar på er.

  2. Såg riktigt mysigt ut!!
    Ha en fortsatt härlig midsommarhelg ☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s