Nostalgitripp med mina företrädare

Nog har jag hört talas om att det fanns en Hobby före mig och någon husvagn, men mina ägare började faktiskt med husbil redan som första rullande semesterbostad 😳

Visst hade de även sovit två vuxna, ett barn och en Golden i den röda bilen på bilden, men det var den gula VW’n som var familjens första HB. De började alltså redan i början av 90-talet att övernatta i bil 🙄 med en Golden. Det behövdes bara en madrass lite tyg till fönstren och sedan var Bohuskustens helger klirrade. 😅

Det kom ett barn och till bröllop och fest fungerade fortvarande den där röda saken som övernattningsstuga. Det kom ett barn till och det gula åket, sk hemmabyggd HB blev den rullande stugan (utan toalett😳)…nu var vi framme vid 1998. 😬 Strax därefter utökades familjen med en Sprit husvagn och man klämde in sig två vuxna, tre barn och en Golden i den😂. Den gamla husvagnen byttes till en helt ny med våningssäng och familjen åkte landet runt på semester. Även Finland och Åland fick sin beskärda del av deras semesterdagar. 😎☀️

Sista sommaren som husvagnsägare testade de att ha en säsongsplats…sen blev det aldrig mera husvagn…😅😂

Sen fick Hobby en plats i familjen och familjealbumen 😍 Numera utan barn med på resorna. Hobby fick en dagbok i form av denna blogg bara för att det inte fanns något att läsa om husbilsresor till Finland och för att familjen här hemma skulle kunna följa med. Gör de det? Troligen inte 🙄😂😂

För två säsonger sedan kom jag in i familjen och jag tror att min familj är väldigt nöjda med mig. Hobby hittade en ny familj och rullar vidare här på västkusten och jag får vara min familjs hobby, husbil och semesterhus på hjul 😍

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Nostalgitripp med mina företrädare

 1. husisblogg skriver:

  Tillbakablickar som denna kan vara trevliga att göra. Även mina ägare är uppvuxna i olika husvagnar, den ena åkte runt hela tiden med sina föräldrar och min andra ägare satt fast på samma ställe hela tiden.
  Trevlig nationaldag!

 2. FREEDOMtravel skriver:

  Vilken härlig tillbakablick! Önskar en fortsatt fin nationaldag!

 3. Kors och Tvärs skriver:

  Men så trevligt att se tillbaka. Det har utvecklats en del ☺
  Kram

  • tiaregndroppen skriver:

   Ja från en Audi-kombi via en VW-buss till husvagnar i olika storlekar och nu sist två olika husbilar och allt detta under 30 talet år. Galet egentligen vad allt har förändrats 😳

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s