Borstahusen nära Landskrona

Ännu en underbar dag framför oss och våra ägare ville ut på cykeläventyr. så de cyklade ned till Borstahusenshamn till lunch för en fish & chips. Det är så vackert här att hela kroppen ropar efter att få komma ut. Kyligt värre idag i vinden men det känner man inte med vinden i ryggen. 🙄efter lunchen passade det bra med att se sig omkring och för att sedan att fortsätta mot Landskrona fortvarande med vinden i ryggen… våren har kommit ca två veckor längre här än hemma. Allt blommar för fullt! 😍inne i Landskrona kändes inte vindarna och Citadellet fick ett besök, precis som torget och några mysiga gator inne i staden. Dags för att cykla tillbaka till Borstahusen…med vinden 🌬 i ansiktet…händerna…pedalerna…mmm motvind😬, den känner vi ju igen men vill inte ha inte på årets första mil på cykel😳…känns i knän och rumpa🙄…känns i andningen tillsammans med allt pollen😩😪. allt är så vackert här, husen med sina små torn för utsikten, leden som går längs vattnet, välskötta tomter, välskötta stränder och massor av lekplatser och aktiviteter för alla! Inte mycket att klaga på här inte. Här skulle mina ägare lätt kunna bo!

Eftermiddagen avslutades efter 12km på cykel, med kaffe och glass hos mig och sedan en bouleturnering med vännerna här på campingen.

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, På cykel, Sverige. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Borstahusen nära Landskrona

  1. Kors och Tvärs skriver:

    Det blev en rejäl och vacker cykeltur. Landskrona med omgivning är verkligen mysigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s