Vi besöker Borstahusen

Målet för helgen blev mötesplats Borstahusen och vi har kommit till ett helt nytt ställe för oss, men kan redan säkra att vi kommer tillbaka! Nedför från motorvägen och mot havet, det var så GPSen styrde oss och jag körde glatt dit. Aha en campinghelg, undrar vad mina ägare skall tycka om denna😅…De är ju inte så förtjusta i långa in och utcheckningar… men på några minuter kom hon glatt tillbaka och vi var klara med att installera oss. 😁Perfekt läge skulle jag säga. Fin utsikt ned mot havet…även i mitt diabildsfönster 😳😂

Men kan man klaga? Nej vi har det för bra och min ägarinna är faktiskt ganska sugen på bad…både i högen på andra sidan staketet 🙄 och i havet…😬En otroligt vacker, lite kylig kväll med åskmuller i bakgrunden. Alla våra ägare satt glatt ute långt in på kvällen.

Idag kommer Dethleffsens och Rapidons ägare ge sig iväg på äventyr med mina ägare på sina cyklar och lämna oss här på våra fina platser. 😁Avslutar gårdagen med en underbar bild 😄

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Vi besöker Borstahusen

  1. husisblogg skriver:

    Detta var ett helt nytt namn för ägarna. De var tvungna att googla lite, och där kanske det blir ett besök i framtiden för det verkade vara en mysig plats. Inte bara nya vänner ägarna får av mitt bloggande utan jag förmedlar också olika tips på vart jag kan ta ägarna på tur.

  2. ReiseLinda skriver:

    Ser ut som en hörlig plats! Den ska jag notera mig för framtiden!

  3. Kors och Tvärs skriver:

    Verkligen fint ställe

  4. Verkar vara en trevlig camping det där, vi var där en lördag förra året men då var incheckningen stängd 🙄 så det var bara att åka vidare. Får prova den en annan gång, verkar fint! 😊🔆

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s