Härligt med långhelg och vackra landskap

Vad min familj njuter av lugnet, naturen och mig 😉fast ingen kan väl klaga när man har dessa fina vyerna att promenera på? Inga badgäster ännu…så lugnet kvarstår i alla fall denna helgen. man kan cykla, gå, vandra på dessa grusvägar ända in till Landskrona eller norrut till Sundvik. Bakom de lummiga träden skymtar man HB’n. vid förskolan finns en fröknarnas hörna väl utmärkt 😁

Ännu en solig dag med nya möjligheter om vindarna vill…😉

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Härligt med långhelg och vackra landskap

  1. Anna skriver:

    Tänk att alla platser med vatten är så rogivande. Själv älskar jag vidder över hav/vatten. Men även åkrar och öppna landskap. Det verkar som vi ska lägga till Landskrona på listan över platser att besöka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s