Februari, VABruari eller månaden då planerna får form

Det har hänt mycket sedan min ägarinna gav mig en tanke…men han, min ägare har laddat GPSen, uppdaterat den, laddat ned uppdaterade ställplatslistan från husbilsklubben och köpt en luft avfuktare till mig. 😊 Den var full (2 l) efter två veckor så den fick ställas i duschen för säkerhetsskull 😳😅

Hennes liv kan kort beskrivas som…mycket på jobbet, söka ny tjänst på jobbet, göra årsbokslut, fått ny tjänst. Så under våren borde det lugna sig 😅 …Hoppas bara att hon kan hitta ro till att börja planera för våra äventyr eller så behöver hon komma ut med mig för att få igång den sidan av hjärnan då hon just nu planerar mycket annat…

Dock var mina ägare på en laddabatterierna helg (den förra) som var del av hennes födelsedagspresent från ”konståkningsgänget”. vinprovning med Vinklubben Tre kronor. Därefter samlades gänget på hotellet Bellora på avenyn i Göteborg där de skulle övernatta.

Därefter blev det mat på Brasa, en underbar Brasiliansk restaurang på Odinsgatan. 😜 självklart åt de deras specialitet Rodizio och rullade ”hem” i ösregnet (som vanligt i Göteborg på denna sidan året).

I veckan hade hon ännu en ”utekväll” men denna gång för att ladda batterierna och varning!😂 Det gjorde hon 🙄😂

Hon och den yngre dottern besökte Jesper Carons Framsteg föreläsning Att leda och lyfta sig själv och kom hem (och till arbete dagen efter 😂) helt salig. Nu kanske hon har ork att börja planera våra äventyr?! 😉

Han är mer inne på att fundera över, fibertelefoni eller kontantkort hemma…Vilka TV kanaler skall man ha…Men han har ju fått ta den största delen av marktjänsten hemma under hennes ”årets mest hektiska” veckor. 🙄

Nu har de i alla fall börjat prata påsk 😁🚍🚲🌤 Så om en två månader kanske vi ses? 🤗

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Februari, VABruari eller månaden då planerna får form

  1. husisblogg skriver:

    Oj, hos er har det verkligen hänt en del, ägarna får börja med att gratulera till den nya tjänsten!

    Det verkar vara olika arbetsområden för dina ägare. Men allt är nog lika viktigt.
    Min manlige ägare som sköter all uppdatering med husbilsplatserna har också börjar så smått med att uppdatera, men än är det inte färdigt.

    Själv ser jag framemot att koma ut strax efter påsk, för påsken låg enligt ägarna lote fel iår, tyvärr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s