Dags att vakna upp i 2018

Vart tog alla veckorna vägen? Det är redan slutet på januari 😱 och än finns inga planer på vad jag skall få uppleva i år?

Tydligen har jobbet tagit all tid och kraft från mina ägare och på det så har jag råkat ut för katter! Så nu har jag inte bara täcke utan också någon plast häng på 😳

En kväll när min ägarinna kom hem sent från jobbet så tyckte hon att det var konstigt att det hängde frost på bakpartiet eller rättare sagt i bakhörnen. Hon kände efter och såg då att det inte var frost utan att täcket var fullt av små hål.

Hon hämtade en ficklampa och den manlige delen av familjen och de såg då att mitt bakparti hade blivit klösträ för någon katt!!! 😳😱 vad gör man åt det nu mitt i vintern? Täcket är nytt för i år så det får sitta kvar på och fixas till våren med lagning av bakhörnen. Men hur skyddas jag från katterna? Han tänkte att plast kunde ju hjälpa…sagt och gjort, jag är inte snygg men inga fler katter har besudlat mitt fina täcke. Nu hoppas mina ägare bara att lacken under täcket inte är skadat…

Det som göms i snö kommer upp i tö 😳

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Dags att vakna upp i 2018

  1. Kors och Tvärs skriver:

    Oj såna knasiga katter som springer kring dej! Kommer den tillbaka, kolla hos en djuraffär om de har nån sån där ”Fy-spray” som håller katter borta från det stället. Hoppas du klarat dej från rispor!
    Kram

  2. Aj då, tur du såg det!!! Tänk va förvånad katten blir nästa gång den kommer och ska vässa sina klor 🤪

  3. FREEDOMtravel skriver:

    Men nej vad trist, katterna måste ju kunna hitta nåt bättre att klösa i!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s