Vårens planering är kanske på G…

Såg att hon kom hem med en massa reseböcker! Kan det vara vårens resor som nu börjar planeras? 😜

Men det där ser inte ut som en stad jag kan få åka till🙄!?! Ska de ut på resa utan mig? 😳

Men påsken har de lovat ta ut mig på tur! 😁 Vart vet de bara inte, tydligen för oklart med vädret i slutet på mars, så jag får hållas till veckan före…bara de inte köper flygbiljetter till någon solig plats bara, utan tar ut mig på lovade äventyr!

Sommaren verkar oxå oklar, ena stunden heter det…oh vi måste åka till Helsingfors igen och då kan vi ta en runda runt Östersjön. Estland, Lettland och Litauen, hem via Polen och Tyskland. Sen går det en vecka och man hör henne säga…ah tänk om vi gav franska medelhavskusten en chans och Frankrike en andra chans. Colmar var ju mysigt… Man kan ju bli galen för mindre. Tror min familj har för lite semester för att kunna göra allt de önskar. 😳

Vart åker ni i år? 🚍🚲🍾

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Vårens planering är kanske på G…

 1. husisblogg skriver:

  Några små weekendresor har ägarna planerat in mig på. Det blir en tur till styrelse / web möte i Ullared, årsmöte i Kristinehamn, Elmia samt en resa utan mig till Mallorca.
  Vart min sommarresa ska gå har jag inte fått veta ännu men har hört rykten om Polen eller Sverige beroende på hur ägarnas semestrar faller ut.

 2. Ja, man skulle haft mycket mer semester!!! Finns ju såååå mycket att välja på!! Och New York ser ju spännande ut 😜🇺🇸

 3. pkjellsson skriver:

  New York var intressant men oerhört stort. Köpte de böckerna du har där och de var till bra hjälp. Blev väldigt långt att gå. Var där i juli 2016 och skrev om våra bravader i bloggen.

 4. Spännande med NY, men det finns ju risk att du inte får följa med dit! Baltikum låter också intressant tycker jag! (Och Sydeuropa är ju aldrig fel … ;)) Vi åker till Irland i vår. I sommar blir det långresa med husbilen, inte helt klart vart …

 5. Kors och Tvärs skriver:

  Vi har lite trevliga vårhelger som är oplanerade, sedan åker vi på en norrlandsturné efter midsommar. Så klart ni ska ge Frankrike en chans, det är ett underbar land! Bon voyage!
  Kram

 6. Köper flygbiljetter nu sviker dom dig. Med de reseböckerna om du ska med får du inte vara mörkrädd, för då stoppar de in dig i en kontinenter och fraktar dig över havet. Men Finland och Baltikum skulle vi kunna åka igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s