En dag i solen

Idag har min familj solbadat på stranden! 😎

Imorse såg det ut att bli en underbar solig men blåsig sommardag i hela norra Tyskland. Min familj tog det lugnt och började packa ihop sig först vid 11:55 (då kom dagens härligaste gåendes…vad kan det vara i ”grytan” han bär på? I morgonrock med cigarr i mungipan, badpåsen på axeln och en ”gryta i ena handen…)

Hon styrde mig söderut, vi skulle åka ca tre mil men fick vända om i ösregnet för mina ägare hade glömt att checka ut och lämna toakortet med pant…😳 Då bestämdes det att vi skulle bara typ 7 km österut till andra kusten och vara kvar här uppe i solen…🙄

Vi fick en stor plats och de begav sig till närmaste restaurang för fisklunch. Jag fick ett snabb besök av mina ägare en sådär timme senare för de skulle ned och sola och kanske bada. Det blev solbadande men vattnet var tydligen för kallt för bad. 20 C i luften och 17 C i solen, årets bästa badväder här uppe i norr…

Efter badet skulle de promenera till närmaste stad-by, men kom inte så långt pga att hamnen låg i en bukt som gjorde att man skulle ha gått runt hela campingområdet och bukten på ca sex kilometer… de gav upp och gick runt och tittade på campingarna istället. Det var camping på camping på camping i rad längs strandpromenaden. Så mina ägare kollade in takanorningarna som man hade på sina husvagnar. Verkade vettiga anordningar om man som 95% här har en fast plats. Tälten var mer fasta och såg ut som laminat, men det var fortvarande plasta tältduk med ”riktiga” fönster. 

Stora frågan är nu, vad gör vi imorgon?

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Tyskland. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En dag i solen

  1. husisblogg skriver:

    Det var spännande takanordningar, från litet till stort. Tråkigt att behöva vända för att dina ägare är glömska.. 😉. Men å andra sidan fick ni istället se något annat än det tilltänkta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s