Och så var vi i Heiligenhafen…

Det är roligt att vara populär eller kan det vara något annat som drar? Min manlige ägare har fixat och donat hos mig hela veckan, men det skall jag berätta om en annan dag, för jag har massor att berätta. 😉 

När allt som har tvättats i veckan kommit in hos mig igen tillsammans med allt annat som skall med på en resa så som mat, dryck mm mm backade hon ut mig och styrde mig söderut på E6. In med hastigheten i cruisern och adressen i gps’en och vi var iväg igen. 😁

Helsingborgsfärjan över sundet och mot Köpenhamn… aha Danmarks semester? Men hon styrde på och till slut bytte de och han fortsatte ända in i mörkret. 🙄 Var är vi? Det är mörkt och blåsigt och detta är ett nytt ställe för mig… gardinerna drogs för och de hoppade i säng utan att betala för sig? 😳 

Tidigt i morse fick han ta en promenad i hamnen här i Vordingsborg för att göra rätt för sig och betala övernattningen medans hon bokade färjebiljett till… 😳 Tyskland igen. Och tre timmar senare bromsades jag in vid Puttgarden och promen. Lite öl, gratis 😳 Coca-Cola och lite vin och vi var på rull igen. Strax därefter bromsades jag in vid Heiligenhafens ställplats. 

Och mina ägare bara lämnade mig här, de ville ha en promenad och det var tydligen oxå dax för lunch. De tog den långa rundan för att se på området. 

Väl inne i stan hittade de en restaurang som serverade jättegod fisk (perfekt då blir det fiskdag idag för jag hann köpa lite lax godsaker till dem på laxbutiken i Falkenberg på väg söderut igår 😉) och de fastnade i stan för där var det weinfest. Detta ställe är tydligen ett måste att besöka för alla svenskar men min familj har lyckats under sina fem husbilssäsonger att bara åka förbi. Men nu tror jag att det blir fler gånger vi åker hit, då de har sin årliga vinfestival här första helgen i augusti, varje år……och han fick bära med sig sex flaskor vin hem till mig. 

Inne i stan fanns oxå hennes ”favoriter”, kvinnor med fina former 😉

De har ännu inte berättat för mig vart vi skall imorgon eller om det kanske tom blir en dag på stranden…

Detta inlägg publicerades i Danmark, En Challanger på väg, Tyskland. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Och så var vi i Heiligenhafen…

 1. husisblogg skriver:

  Oj, ägarna körde dig söderut igen. Ska bli spännande att se vart målen går till denna resa.

 2. Nilla - Våra husbilsresor skriver:

  Tyskland igen?! 😂 Ni e roliga ni, fast kan inte säga annat än att jag förstår att ni vill lämna landet! Hoppas ni hittar lite som ☀️😊

 3. Nilla - Våra husbilsresor skriver:

  Sol… inte som.. 🙄

 4. FREEDOMtravel skriver:

  Weinfest och fisk såg ju väldigt trevligt ut 🙂 Följer den vidare resan med spänning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s