Redan i München 

Efter häftigt regn kommer solsken? Det verkar vara så denna sommar. 😁

Vi anlände till Münchens camping Thalkirchen vid floden Isar. En helt vanlig camping med mycket folk på kvällen när alla anlänt. Så här på morgonen är det ganska lugnt. 

Mina ägare var sin tradition trogen och hoppade upp på sina cyklar direkt efter att jag blivit parkerad med vy över floden. 

De följde floden hela vägen in till stan…förbi alla sommarlediga solbadande människor. Och hamnade mitt i naturistbadet 😳😂 mmmmm det var bara att bära upp cykeln till cykelleden ovanför. 😅😂 (det var nästan hon tog ett foto på alla solbadarna innan hon upptäckte sitt misstag) 🙄😳

Mina ägare försöker alltid hitta olika vägar att cykla på när de är på sina utflykter och oftast fungerar strategin bra och ibland mindre bra… men de kom in till stan även denna gången. Och hon kunde återigen träna på att dricka ”öl” på en biergarten. Tur för henne att någon uppfunnit Radler. Dagen avslutades med inköp av traditionella tyroler kläder. En dirndl för henne och läderhosen för honom med tillbehör. 😂 Så till nästa Oktoberfest (elmia?) är kläderna klara och självklart utmanar de er andra att se till att vara utklädda åtminstone på elmias oktoberfest, för vi ses väl där!?!

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, På cykel, Tyskland. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Redan i München 

 1. Matts Torebring skriver:

  Oj vad ni trampar och kör på!
  Ha det gott!

  • tiaregndroppen skriver:

   Ja snart har vi tagit årets sevärdheter i rad 😂 om vädret var stabilare hade vi tagit det lugnare, men vi har ingen ro att bara sitta still och vänta ut regnet…☔️😅

 2. FREEDOMtravel skriver:

  Vi har också haft regn – sol – regn – sol. Nu när vi kom tillbaka till Sverige (igår kväll) var det riktigt fint! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s