Campinghelg i Halland

När vi för exakt två år sedan besökte Elmia mässan, gick vi med i Caravan Club. Som ny medlem fick man några frihelger på CC campingar.

Giltighetstiden går ut 2021 och denna campingen stänger i september, så det var bara att boka en campinghelg i Halland…det är ju inte gratis att stå på camping, så en gratishelg på nytt ställe är ju trevligt. 😁

Fredag eftermiddag och över 25c, det kan ju bli en perfekt sensommarhelg!

Tyvärr redan klockan sex kom molnen…och en liten skur. Därefter var det för kallt för att sitta ute.

Lördagen blev till en typisk ”svensk sommardag” med 21c och ömsom sol ömsom vatten… men mina ägare tog en promenad och satt ute så mycket vädret tillät.

Vi har även haft lite andra äventyr sedan semestern…

En härlig familjehelg uppe på Orust.

Varit barnvakt för 1 åriga barnbarnet…

…och haft finbesök hemmavid av Helena och Peter med Freedom från Freedomtravel. (De måste haft trevligt för jag hörde dem ända till småtimmarna på en vanlig vardag 😳😵‍💫)

Sedan försöker ju min ägarinna kurera sin stukade fot… den vill inte riktigt läka, vilket gör att hon blir sittandes hos mig, vilket inte är riktigt hennes grej…

Kanske några arbetsdagar hos mig skulle kunna råda bot på tristessen…

Detta inlägg publicerades i Carthago på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Campinghelg i Halland

  1. FREEDOMtravel skriver:

    Fina bilder från Orust! Och japp, trevligt var det så att timmarna gick 🙂 Tack för att vi fick komma! Nu är vi hemma igen. Trodde att vi skulle komma tillbaka till västkusten, men nu ser det ut att bli några utlandsresor istället. Men västkusten finns ju kvar!!

  2. Kors och Tvärs skriver:

    Gratis camping är ju okej 👌 Ta hand om foten!

Lämna en kommentar