Grebbestad i Bohuslän

Sista helgen innan ”vintern” eller vinter vilan?

Trorligen är detta sista helgen jag får komma ut på äventyr med min familj. Kommande veckorna är det semester planer som hägrar och sedan trorligen vinterväglag… och jag har ännu inte fått vinterskodon 🤭Jag kördes norrut i värsta Göteborgsköerna, typiskt fredagstrafik! Helt stilla till och från vilket visade sig bero på krock. En privatbilist hade troligen klämt in sig framför en lastbil från höger från påfarten. Inte en chans för lastbilschauffören att se detta. Så det blev en ”kyss” och stopp i trafiken. Till slut kom vi i alla fall fram och nu inväntar vi alla vännerna. Malibun är här och senare även Knausen x 2.

Imorgon skall min familj på höstmarknaden Råsjöllördagen här i grebbestad.

Detta inlägg publicerades i Carthago på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Grebbestad i Bohuslän

 1. boihusbil skriver:

  Vi passerad också en krock idag, vi misstänker samma anledning.. när vi passerade satt folk kvar i den grymt kvaddade personbilen. Otäckt när en kommer så strax inpå en krock och en inser att det lika gärna kunde varit vi som blivit påkörda.

 2. FREEDOMtravel skriver:

  Trevligt med en sista tur för året! Vi har inga planer på fler turer, men fixar fortfarande med husbilen. Sedan ska vi försöka hitta nån slags vinterförvaring hoppas vi på.

 3. Grebbestad e mysigt!! Vi höll oss faktiskt hemma i natt p g a vädret, man e inte riktigt lika sugen på att ge sig ut nu på hösten när det ska blåsa över 20 m/s… men vi får se hur det blir i eftermiddag 😂😂😂
  Ha de gött 👻

 4. Husisblogg skriver:

  Detta är ett känt resemålet för mina ägare. Vet att de brukar svänga vänster där vid kyrkan oc( får sedan stå helt gratis med el.. hos min manlige ägares lillebror som har stuga där vid havet.
  Grebbestad är ju så fint, att gå omkring där vid båtarna och hoppa in på en restaurang och ta en matbit. Men det kanske inte är det ni gör just nu..😀.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s