Arbete i Mexico city

Min ägarinna är återigen på arbets ”turné”. Just nu är hon i Mexico city.

Resan började med flyg i tidig soluppgång som första etapp till London Heathrow flygplatsDärifrån i business class till Mexico City, en 11,5 timmars flyg med arbetsdag direkt dagen därpå 😬Det är både lyxigt att få resa i business men jobbigt att resa 04:00 hemifrån och vara på plats på hotellet 22:45 i Mexicansk tid (-7h). Alltså fick hon ett dygn på 31 timmar 😱😵😴 Men vilken vacker utsikt hon hade på vägen!Att landa med en jumbojet mitt i detta myrr av hus kan inte vara lätt, men samtidigt måste det vara otroligt vackert. Hotellet har tagit väl hand om min ägarinna med goda frukostar och skön säng. Men varför i hela världen måste hotell kuddarna vara så stora och höga? 🙄 Tala om nackspärr efter tre nätter! Detta är en konstarternas stad. Lyxigt värre på turist / finanskvarteren och ett myller av små Lecahus strax utanför centrum. Hennes dagar har börjat med en färd på 30-60 minuter i bil till norr om staden genom dessa fattigare områden. Gårdagen avslutades med en promenad i området hon bor i t.o.m. söndag. Låga hus med restauranger och butiker framför dessa hööööööga fina byggnader.

En kontrasternas stad, som hon skall upptäcka lite av idag…

Detta inlägg publicerades i Övriga resor, Carthago på väg. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Arbete i Mexico city

 1. Husisblogg skriver:

  Hoppas du har det varmare än vad vi bjuds på här just nu..
  Det där med kuddarna är spännande. Det första min manlige ägare gör är att byta ut kudden och stoppa in en handduk i örngottet.
  Trevlig vistelse i Mexico!

  • tiaregndroppen skriver:

   Ah vilken bra idé!! Måste testa med handdukar!
   Just nu så är vädret så där…men allt är ju relativt 😬😂 20 o molnigt på fm, full sol o 27 mitt på da’n o regn på kvällarna…det är deras höst väder.

 2. Kors och Tvärs skriver:

  Vilken häftig resa, även om det är jobb. Och wow vilka bilder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s