Äntligen fredag eller snart redan oktober…

Det skulle bli korthelg var planen, hon hade sent möte inplanerad idag, så jag har en bokad plats på First camp Tylösand i Halmstad först imorgon. Men då hon jobbade med andra sidan jorden i natt så tyckte hon att de skulle köra ner mig under lunchen och ta Home Office hos mig under kvällen. Så här hamnade jag idag vid lunchtid…och då han hade glömt elkabel adaptern fick vi ställa låååångt från alla andra, på en icke elplats. Men som hon sa det kommer att bli fullt här sen……och se det blev det vid 17-18 tiden. Vi hade inte fått plats efter hennes möte plus körtid…😅 Det är kanske inte charmigaste platsen men såååå rofyllt att se på vattnet och de fina byggnaderna på andra sidan Nissan.

Bakom oss pågår intag av alla fina båtar i 2-4 miljonersklassen…

Här skulle mina ägare kunna tänka sig att bo på riktigt. Med utsikt över Nissan och med Halmstads lugn runt omkring sig. Men ändå i en universitetsstad med alla dess fördelar…ändå bara en tågresa till Göteborg.

Dax för lite fredags tapas med litet gott vin och sedan tidigt i säng 🤭

Detta inlägg publicerades i Carthago på väg. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Äntligen fredag eller snart redan oktober…

  1. Husisblogg skriver:

    Det är mycket arbete i den där Carthagon..😉.
    Ändå skönt att ni fick plats, hos mig är granntomten ledig, och den är stor som en dansbana.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s