Vi är på rull

Oj vad mina ägare har fixat med mig i veckan 😳Jag är nu märkt med mitt tilltalsnamn 😋

Jag fick dessutom en extra dekal fram. Kan det vara att de är rädda att inte hitta mig 😬 😂Min säng fick ny bäddmadrass igår. Den skulle klippas i rätt form och sedan kom skyddslakan och underlakan på. Alla andra tillbehör veks och puffades på plats för att mina ägare skall få sig en skön sömn hos mig. Nu skall vi rulla en sådär två timmar söderut för att umgås med vår franska vän Rapidon. Kanske blir det lite svampplockning och sedan lite god mat på det…

Detta inlägg publicerades i Carthago på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vi är på rull

  1. Husisblogg skriver:

    Så fint dina ägare gjort med reklamen, och att de redan hunnit med det.
    Njut av er helg tillsammans så syns du och jag kanske i veckan, eller när du kommer till Elmia.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s