Mot Stockholm…

Vad det har regnat på oss i natt! Och inte slutade det till frukost heller. Vilken frukost sedan 😅😂Det skulle vara havreringar med yoghurt…ser mer ut som hundmat 🙄. (Hon var inte nöjd kan jag lova 😬😖)

Efter frukost styrde vi mig mot målet – Stockholm. Krockar och köer utlovades på trafikradion så en paus i kungenskurva innan köerna planerades in. Ett lass goda jordgubbar inhandlades ihop med några förvaringslådor från Ikea. Lunch hos mig hanns också med innan köerna släppte. Välkomna till Långholmen (i ösregn). Här finns många platser och mycket var bokat när min ägarinna bokade min plats även om det inte ser helt fullt ut ännu.

Min plats var upptagen av ett par som hade nr 64 men skulle ställa sig långt till höger på platsen vilket blev plats 65, min plats 🤔 Så nu står jag på plats 62 långt till höger och någon blir utan…Utsikten är i alla fall fin även om vädret är bedrövligt 😯 Men naturen behöver regnet så vi får hoppas det bara regnar på nätterna framöver under min vecka här. Avslutar med ihopklippta takluckebilder där bron som hon skall ta till jobbet imorgon, synns 😅.

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Mot Stockholm…

 1. Husisblogg skriver:

  Det är att ha ett flyttbart kontor detta, helt perfekt.
  Men förstår dina ägare till fullo, ser ju ut som Frolic..😂.

  • tiaregndroppen skriver:

   Hemmet 🚍 är turligt nog flyttbart 😊, kontoret står vid stationen dit tåget tar henne någon gång i månaden. 😉 Får se vad hon tycker om att cykla upp för den där bron där uppe i blåst och regn. 🌧🥶🚴🏼‍♀️💦👗👠☔️… 🙄😂😂😂

 2. Kors och Tvärs skriver:

  Skönt att ni fick plats ändå. Långholmen har vi aldrig besökt

  • tiaregndroppen skriver:

   Ja vi hade ju betalat för platsen så…Det finns två bra ”områden” om man skall stå här längre tid. Den vi står vid, vid vattnet och den jag fotade mot fotbollsplan för där har man gräs bakom sig. Annars är detta bara en grusplan uppdelad i platser. Men området är perfekt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s