I’m on the road again eller Oset i Jönköping/Husqvarna

Jag har bara fått vara ute på ett långäventyr i år och en första ”inkörningshelg”, totalt 12 nätter. Så nu var det verkligen dax för att få komma ut.

Klockan tre hämtade vi upp min ägarinna på hennes jobb. Mitt garage fylldes med papper och blöjor och sen drog vi iväg… eller drog var väl att ta i. Körde sakta upp på motorvägen i ösregn för att få rulla på ettan i någon kilometer innan avfarten till 40an. Vi kom fram till ett regnigt Jönköping men vi fick en härlig utsikt.

Lite kvällsmat…

…i hällregn och plötsligt hade regnet dragit över. 😳och himlen blev klarblå. och vem kan motstå att gå ut med kameran? Inte min ägarinna i alla fall 😊Nu väntar hon på den magiska solnedgången som brukar infinna sig här i september, månaden när alla HB ägare som kan åker till just Jönköping. Platsen vid Oset är perfekt på väg upp till storstaden på östkusten. Dit även vi är på väg för jobb och familjeumgänge. Kan tänkas att här även kryllar av badgäster på sommarhalvåret.

Oftast är området bakom HBn inte så vacker, men här är den faktiskt ganska tilldragande. Imorgon kör vi vidare mot öst för att landa på Långholmen på söndag.

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till I’m on the road again eller Oset i Jönköping/Husqvarna

  1. Husisblogg skriver:

    Vilka fina bilder din ena ägare fångade idag. Låter perfekt att ni åker till Långholmen och rekar, jag ska snart också få åka dit..😀.
    Vad härligt att dina ägare tog ut dig denna helg, njut och ha det gôtt!

    • tiaregndroppen skriver:

      Långholmen är perfekt att stå på. Lite dyrt men det får vara värt det att få stå mitt i stan. Hobby tog familjen dit en augusti vecka för några år sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s