Sylt som sött i burk eller en tysk ö?

En cykeldag som mina ägare gärna återkommer till! Inte vill hon välja ut bilder heller utan väljer att visa oss de härliga vyerna som de var, igår en underbar påskdag i Tysklands första spa-ort (ö). färjan 10:30 för 15,90 euro per cykel med passagerare t/r Rømø Havneby- Sylt list. På färjan kunde man äta frukost, lunch eller bara ta en kaffe. Det var vackert på Sylt redan från båten. Hur skulle denna dag bli?Det var många som skulle över. Undrar om detta är enklaste vägen? Den andra överfarten direkt från Tyskland sker endast med tåg…Dax att hoppa på cyklarna. Nu kommer en kavalkad av bilder från cykelturen i detta fantastiska landskap. 😍😎🚵🏽‍♀️🚵🏼‍♂️☀️🌬

Helt underbara vyer och husen var som tavlor. Hon kunde stannat varannan 100 meter 😅.

Nu körde de på. Uppåt, neråt, uppåt igen. Igen platt ö detta, inte. ”Måste du ta kort i uppförsbacke” ropade han åt henne vid tillfälle. Hon stannade inte, tog bara fram mobilen och klickade… Här vid vattenpaus 😅☀️🌬.

Det blåste på rejält och det var backigt, så det behövdes en, en mila stopp för att se hur stranden bakom krönen ut mot Nordsjön såg ut. Skönt att gå för omväxlingsskull.

På’t igen…

Lunchstopp i Westerland där Tysklands jetset semestrar…

2 euro kurgebühr per person för att ens få gå ned till strandpromenaden 🙄

På eftermiddagen var det dax att cykla tillbaka de två milen. Vinden hade dessutom vänt från att varit östlig till nu nordostlig. Alltså motvind heeeeeela två mil 😅😂🚵🏽‍♀️🚵🏼‍♂️.

Vilken skön tur det blev ändå. Ömma i baken, lyckliga i själen och törstiga på något gott satte de sig på uteserveringen i List hamn inför båtresan tillbaka till mig i Danmark.

Bredvid sig hade de ett härligt par. Enda orden som kom från dem var, mamma! pappa!

17:00 och färjan i sikte. Dax att lämna detta söta (som sylt) tyska ö.

Välkomna hem till mig igen vid 18:30 efter 3,5 km cykling i Danmark. De säger säg åka till Sylt igen, på ett eller annat sätt.

Dagen blev helt underbar. Trötta och nöjda intog de en grillmiddag hos mig och hoppas att även du skall kunna njuta av utsikten och landskapet på den tyska bad ö som de besökte.

Det var mycket folk redan nu, så hur ser sär ut på sommaren vågar de inte ens föreställa sig. Men en försommar eller sensommarhelg hade varit ljuvlig i den speciella atmosfären och det annorlunda landskapet…😍 Tänk er ljunghedarna på tidig höst 🥰 Undrar om det blåser ännu mera då 🤔

Detta inlägg publicerades i Danmark, En Challanger på väg, På cykel, Tyskland. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sylt som sött i burk eller en tysk ö?

  1. Husisblogg skriver:

    Underbara bilder. Kan tänka mig att det var skönt för dina ägare att landa hemma hos dig efter denna dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s