Östkusten i korta drag

Är man och besöker släkt och vänner så går mesta tiden till att umgås. Men mina ägare var på en cykeltur med den höggravida i Solna med omnejd och då togs det även lite foton. Det bästa med sommar-Stockholm är allt vatten som finns överallt. Bara att ta cykeln och vips är man vid någon fin strand. En favorit är Hornsbergs strand, där finns allt man kan önska sig, bad, restauranger, caféer eller bara att sitta och se över vattnet.

Igår blev det dax att rulla vidare för att hitta ett nytt övernattningsställe. Vi körde via Tullgarnsslott till Trosa och där fanns det alternativ att välja mellan men som var lite väl dåligt uppmärkta eller utannonserade… gratis en kilometer upp i samhället eller 100 kr vid ställplatsen eller 180 kr inkl el vid gästhamnen. Vi kom lite sent för att få en av de fina platserna vid vattnet på ställplatsen

så vi valde gästhamnen istället efter att ha provat på att ställa oss vid vägen på ställplatsen.

Trosa verkade vara ett mysigt ställe att vara på men pga den ”lovade” eller hotande värmen så ville mina ägare någonstans med bad idag så vi har redan hunnit förflytta oss… 33 c utan bad funkar inte 😅

Så nu är vi i Söderköping och mina ägare har varit i Mem per cykel för att bada. Strax skall de bege sig till ett spanskt tapas ställe http://www.tapasbar.se som den spanska restaurangägaren var här och berättade om.

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Östkusten i korta drag

  1. Kors och Tvärs skriver:

    Söderköping är en riktigt pärla oxkt där trivs vi!

  2. husisblogg skriver:

    Tapas gillar mina ägare. De söker väldigt ofta upp olika tapas-restauranger då de är iväg men tyvärr finns det inte alltid i de mindre städerna.

  3. FREEDOMtravel skriver:

    Waow, bilder hemifrån!!!! Från Hornsbergs strand kan man ju se vår husbåt 🙂 Nu fick jag nästan lite hemlängtan 😉 Tullgarns slott är fint också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s