Strasbourg över en eftermiddag

Det skulle finnas en ställplats vid Rehn i Strasbourg men den var stängd… hur tänker man liksom? Massor med plats fanns, man hade planat ut och anlagt en perfekt grusyta och ett år senare är den stängd 😳🙄men på andra sidan floden finns ju Tyskland 😁 och där finns alltid ställplatser 😃 På vägen hit hade mina ägare stoppat mig vid en butik, Decathlon som tydligen är en favorit med sportartiklar till otroligt bra priser. Så lite cykelvård senare cyklade dem iväg från mig och Tyskland, med upprustade cyklar, mot Frankrike 😳🇫🇷 🚍🇩🇪Det var tydligen ca 7 km att cykla in till gamla stan. Tydligen var det väldigt jobbigt att gå inne i staden i värmen (ca 32 c vid 19-tiden) så det blev ingen lång vistelse Lite sightseeing och lite mat……senare så var de tillbaka till mig. Jag fick tom köra lite AC för att kyla ned dem införnatten 😅

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, På cykel, Tyskland. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s