Näsa för festivaler

Igår lyckades min familj pricka in en solig kväll i Middelfart och samtidigt besöka stadens fredagsfestival. Alla var på stan och stans brassband spelade. ☀️😎

Idag vaknade vi till regn och hårda vindar, det bådade inte gott över stora bält… (har jag berättat att hon fått broskräckvid dåligt väder av hårda vindar och åska på stora bält? Det var vid förra årets midsommar…hon är dock nästan botad nu…)

Tala om dis över stora bält idag! Det var varningsskyltar tända överallt… hard wind…crossing wind… 🙁🤢😰 🌪🌫🚍💨💦 Hon var inte glad kan jag tala om, nästan gråtfärdig 🙁 Vad är det som gör att människan kan få en sådan skräck över något som hon egentligen inte är rädd för? Det var visst så att det ryckt till så att de fick nosen mot vattnet och räcket i någon hundradels sekund med hobby och hon hann få panik… vi kom i alla fall över och det slutade regna exakt enligt prognosen vid fyra. Klockan fem var himlen blå 😁 och vi är tillbaka i Sverige 🇸🇪
Väl utanför ställplatsen märkte mina ägare att det är Limhamnsfestivalen denna helgen 😂 Om någon ville ha lugn och ro så kan de hälsa hem 😂. Hela hamnområdet är fullt av tält med försäljning, matstånd, musik och folk som strosar runt och festar till… bäst att ge sig på en cykeltur då…de cyklade ända till brofästet, så mäktigt! Tänk att människan kan bygga något så stort som bär upp en sådana tyngder som tåg och massor av bilar på en och samma gång!! 

Vi avslutar alltså vår semester del ett i Limhamn med sol! 

Detta inlägg publicerades i Danmark, En Challanger på väg, På cykel, Sverige. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Näsa för festivaler

  1. husisblogg skriver:

    Det gäller för ägarna att hålla hårt inratten när det blåser så på broarna, men du tas säkert över med van hand. Festivaler är ju alltid trevligt att besöka och träffa andra människor.

  2. Matts Torebring skriver:

    Vilken härlig avslutningsbild. Jag har också respekt för broar. Jag har varit med om att en sida lättar från vägbanan och dunsar tillbaka i vägbanan. Hu så hemskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s