På hemväg…

Vi startade i ösregn (vad är det med vädret i år?🙄) mot hemresans viktiga etapp, Flensburg shopping… Efter shopping och lunch kom mina ägare tillbaka till mig med… frukost mm för sista dagarna, godis, kryddor, öl… man kan ju tro att det inte finns någon mat i Sverige 😳 Men tydligen kunde en affär på Citti fylla deras behov av exotiska kryddor mm. 

Målet idag var Danmark…och det fick bli Middelfart, lagom långt att köra, kvällen skulle bli solig och det var långkväll på stan idag 😉så mina ägare tog sig en promenad till centrum och jag fick stanna här och beundra utsikten i hamnen. På andra sidan stan finns ännu en hamn, därifrån kan man se till lilla belt bron. 

Hela stan hade utsalg och skulle luckes, 😳 så stod de i alla fall på skyltarna i butiksfönstren enligt min familj. Priserna var nedsatta med 40-70% 🙄 så hon fick ett par skor. (fick?🙄)

Imorgon kör vi vidare hemåt, jag lovar rapportera så länge vi är på rull. På tisdag blir det jobb för mina ägare och några dagars vila för mig. Jag blir säkert urstädad, urpackad och tvättad för att vara klar nästa lördag igen när vi rullar på nya äventyr. 

Kör lugnt där ute alla vänner! 🚍☀️

Detta inlägg publicerades i Danmark, En Challanger på väg. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till På hemväg…

  1. Nilla - Våra husbilsresor skriver:

    Menar du att det är nått fel på vädret i år 😎🤣, möjligen någon grad för mycket idag i så fall 😜 (just nu 32 under markisen 😅)
    Visst e Photo Mapo bra?! 😃
    Kör försiktigt hemåt!

  2. husisblogg skriver:

    Ännu en trevlig dansk stad att sätta upp på besökslistan. Kör försiktigt mot Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s