Storshopping på Obelink

Efter en lugn start på dagen påbörjade vi vår resa norrut i regnet. 20 mil senare var vi framme vid målet för regnaktiviteten, shopping på Obelink i Winterswijk i Holland. Tilläggas skall att vi absolut inte behövde åka hit, men jag har önskar mig en extra toalettinsats, så kanske att jag får en till ett års present 😋

En liten shopping blev till storshopping… 🙄😬

Jag skall få toainsats, inverter till min extra solsell (och ett extra batteri), ny skärbräda, ihopfällbara skålar, tefal stekpanna… hon fick sandaler och han fick byxor…rättvist, jag får mest eftersom det snart är min ett års dag med min familj ✨😁

Efter den långa shoppingen fortsatte vi norrut för att passera Hamburg ikväll. Och vilket regn det varit hela dagen 😳 Emellanåt har det varit störtskurar som vi aldrig varit med om tidigare.💧💦 😨💦💧

Imorgon kommer solen fram igen ☀️😁 och då kör vi vidare från gratis ställplatsen i Kaltenkirchen. 

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Holland, Tyskland. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Storshopping på Obelink

  1. Obelink i Winterswijk där kan man hitta en del. Två kassetter är bra att ha.

  2. husisblogg skriver:

    Avslöjar ägarna redan vad du får på din ettårsdag..😉. Jag fick också en sån där extra toakassett inför min sommarresa, så den ligger nu i garaget i en låda med lock. Kör försiktigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s