Aachen på väg norrut

Idag lät min familj vädret styra precis hela resan… norrut skulle vi längs Mosel…

Men helt plötsligt pga en väderprognos…eller tre för den kommande veckan, så ville mina ägare inte stanna här längre 😳 Kan man inte cykla och vara ute så kan man lika gärna åka hem, tyckte jag mig höra det sägas. 14-17 C och regn passar tydligen inte mitt värdfolk. 🙄 Sol eller regn det spelar väl ingen roll, eller? Det finns ju inget dåligt väder bara…. mmmm 🤔

Vi hamnade i alla fall på motorvägen norrut mot Obelink… och inte ville min familj köra via Dortmund så vi tog en runda in i Belgien och tillbaka in i Tyskland via Aachen. Här skulle jag tankas och ägarna fyllas på med lite energi, men eftersom det fanns en top platz ställplats här så styrdes jag dit utifall att… 😬 Och visst himlen öppnade sig, det åskade och regnet yrde så min familj ville varken gå ut för att äta eller köra vidare i åskskurarna så jag blev kvar här och fick stå för lunchen… men som oftast efter regn kommer uppehåll och min familj ville göra stan. 

De tog sig en promenad ned till stan med varsitt paraply och väl klädda för regn och kyla. De såg sig omkring i några timmar och hittade rådhuset, kyrkan och ett antal roliga metallskulpturer. 

Väderprognosen är helt klar; det kommer att ösregna imorgon i heeeeeela norra Tyskland och regna stadigt även de kommande dagarna. Vi skall norrut mot Danmark är ledordet för mina ägare just nu 😂 (men ni vet väl vid det här laget hur de är? 🙄)

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Tyskland. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Aachen på väg norrut

  1. husisblogg skriver:

    Mina ägare som är på väg nedåt mot Tyskland nu, men såg precis på väderkartan att det skulle bli lite bättre väder..🤔, undra vilket väderkarta de ska tro på. Just nu står jag på Römö och här spricker det just nu upp.. 😀🌞

  2. Matts Torebring skriver:

    Hoppas ni har bättre väder i ”Sikte”. Känns tidigt att åka hem redan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s