Meersburg till Konstanz

Imorse hade mina ägare inte tid med frukost, det skulle duschas och fixas och sedan en snabb yoghurt innan bussen ned till hamnen skulle gå. Jag skulle alltså stå kvar här idag oxå…igår hette det att det regnar nog så det blir ingen Konstanz. 😳t/r Meersburg Konstanz med färja var det som gällde idag för mina ägare. En halvtimmesfärd i ett grådaskigt väder. Fiskmåsarna följde med ut en bit och himlen blev mörkare och mörkare…Frukost på café i stan, en hel del shopping…👟👗🌂👖🛍💳 och lite stadsvandring på det. Sen öppnade sig himlen och jag förstår att de tog sig en paus i en italiensk bar med lite vitt och himlen klarnade till klarblå. 🥂☀️Tillbaka 30 minuter med färja igen på ett blåsigare Bodensee och lite vandring i hemmahamnen innan middagen. 

Meersburg är byggt som i tre etage, jag står högst upp, staden är på mitten och hamn”staden” längst ned. Det blev en vacker sommardag även idag för mina ägare 😎

Imorgon blir det att rulla norrut för oss, inte helt klart ännu vart men Mosel blir nog nästa ”stora” mål innan vi kommer hem till Sverige. (Om planerna och vädret håller…)

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, Tyskland. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Meersburg till Konstanz

  1. husisblogg skriver:

    Det är festligt med måsarna. Likadant hände för mina ägare förra året i Kroatien och det gick t o m att mata de med handen. Det enda svåra var att fånga det på bild då båten också gungade lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s