Ny dag i en ny tysk stad

Tre nätter på ett och samma ställe, då måste min familj ha haft det bra! 

Vad är det som gör att det alltid blir kaos vid tömning och påfyllning? Även om det bildas kö är det någon som startar i sista stund med ett ryck och slänger sig fram eller så funkar inte nåt för nån och alla andra tränger sig emellan och skall bara (!) tömma toan eller tömma gråvatten i hinkar och skvätter runt HB’n som just står och tömmer. 😫 vänta på din tur Gu….vel. Äckligt är det att behöva vada i andras gråvatten medans man försöker hålla rent runt sig och inte trampa i skiten. Vem vill ha någon annans middagsrester eller hudavlagringar i sin egen matta? Så nu var årets gnäll klart 🙄😬😂

Vi fortsatte vår resa tömda, påfyllna och nöjda med besöket här i Füssen. 

Högt över berg och långt ned i dalar körde vi igen och hamnade 🙄 på nästa tyska turist sjö. De är vackra och helt underbara att stanna vid både för husbilsfolket och cyklister. 

Idag gick turen först till Bregenz i Österrike och därifrån tillbaka till mig (eller de cyklade bara förbi 😳) och sedan till Instel-Lindau… ön Lindau. 

I Lindau känner man av att detta är en plats de rikare turisterna föredrar. Vad det är exakt är svårt att säga, tex så cyklar man i snäv kjol med högklackat hem med sitt barn i cykelkärra bakom. Kanske är det att nästmaste staden (Bregenz i österrike) är en kasinostad? 

Men vackert är det!

På hemvägen försökte de hitta någonslags stad på fastlandet Lindau men misslyckades totalt, men en mataffär fanns där i alla fall. Pga värmen och den tryckande hettan blev det både vatten, tyskt svartvinbärs alpdricka och glass direkt efter affärsbesöket. Vi har haft 32 C idag, så det är bra att mina ägare fyller på med vätska. Jag skulle nog oxå behöva fylla på med något, gnisslar som jag gör där jag står idag. 

Detta inlägg publicerades i En Challanger på väg, På cykel, Tyskland. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ny dag i en ny tysk stad

  1. Matts Torebring skriver:

    Jag halvblundade för första stycket. Men, så är det, men varför är det så? Har alla golvet fullt av toapapper hemma, kissar gubbarna på golvet hemma också?

    Ni har mycket så mera njutbart runt er, det är det positiva. Njut av det vackra, glöm det tråkiga.

    • tiaregndroppen skriver:

      Ja Matts ibland undrar vi och sen blundar vi oxå för att inte bli tokiga på alla egoister som tyvärr finns överallt. Sen ler vi och säger hej med ett stort leende till nästa vänliga själ. 😁☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s