Full sommarvärme i början på juni

Efter en vecka med nästan 30 grader och värmerekord både ute och inomhus på kontoret, är det skönt för min familj att vara vid havet. 

Efter en grillkväll med hela storfamiljen på ”la familia” style styrdes jag söderut mot Bjärehalvön. ☀️

Här på Båstad camping finns fin stor ställplats med el utanför grindarna men med tillgång till campingens alla faciliteter. 

Incheckningen går lite smidigare till ställplatsen för har man varit hör förr, som vi varit, så går de inte igenom allt utan säger bara välkomna och skriver in en. Det gillar min familj! 😎

Ställplatsen har vuxit till två rader sedan i höstas och dessutom finns ställplatser utan el inne på campingen till ställplats pris 😊


Tomt i restaurangen på förmiddagen, men där lär bli fullt under kvällen då vi är en bra bit från centrum. Har man cyklar så fungerar det fint och man kan cykla till stan och hamnen längs med havet som min familj gjorde idag. Dessutom så finns det cykelvägar hela vägen till mellbystrand som de oxå besökte i höstas (se annat inlägg) eller mot kattvik söderut. Från kattvik kan man fortsätta mots Hovs hallar eller Torekov eller bara cykla runt i den fina naturen uppe på toppen av Bjärehalvön. 

Imorgon njuter vi av värmen och solskenet igen ☀️

Detta inlägg publicerades i Hobby på väg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s