Maj övergår i juni

Det har varit en hektiskt vår för min familj. Massor av arbetsresor har gjort att vi inte kommit iväg. Hon har helt enkelt inte haft lust att resa under helgen när hon inte varit hemma under veckan… Men jag är ju inte att resa jag är ju deras fritidshus på hjul…😳

Hon har lämnat Sverige och Landvetter åter igen för att åka söderut via München till Florens i Italien. Med Lucca som slutmål. 
Man skulle kunna tro att arbetsresor är en lyx, men att sitta på en fabrik eller i ett varm konferensrum i två dagar utan mer än en gemensam middag på kvällen och i bästa fall en kort gemensam tur på stan, är inte alls så lyxigt som det låter. Man säger att man åker till Lucca Italien till exempel och alla tror att man skall ha flera timmar på stan för att göra kulturella besök mm. Tur att hon gillar att fotografera och på det sättet ta med sig lite kultur och minnen. 

På denna resan fick de en guidad cykeltur på en timme i stan och det var hon väldigt glad för och att hon faktiskt varit i Lucca privat tidigare (utan mig! 🙄) vilket gjorde att hon hann njuta lite av guidningen och fotograferandet. 😊
Men efter tre dagar satt hon på planet hem igen, försenade men på väg hem…

Nu står jag 🚍 här ute i solen och inväntar vår nästa resa. Han har köpt en solcellspanel till mig så att jag skall få lite extra kraft till alla elektroniska apparater de behöver på sin semester, som fläkten i kylen mm i värmen ☀️

Nästa helg är långhelg, så då åker vi i alla fall iväg…norr…söder…öster….ut 🙄 Men jag får väl info om målet när det väl blir fredag morgon 😜

Detta inlägg publicerades i Hobby på väg. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Maj övergår i juni

  1. Kors och Tvärs skriver:

    Ja tänk att arbetslivet inkräktar så mycket på fritiden. Hoppas ni får återvända till Italien i lugnt tempo 🙂
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s