Ronneby, kärt återseende

idag bestämde vi att lämna campingens ställplats och bege oss mot Karlskrona för att undvika regnet som var på ingång till Österlen. Vid Ronneby sa min ägarinna att det hade varit trevligt att besöka Ronneby brunn igen, det var ju åratal sedan sist…sagt och gjort jag svängde av 🙊 allt för min familj 😂 

 i Ronnebyhamn fann vi denna ställplats, för endast 100kr fick vi havsutsikt med el. 😄 

Kanske inte den mest romantiska ställplats men läget är otroligt vackert och lugnt, här har man känslan av att vara nära sjölivet. Att det sedan är en fabrik (tarkett) bredvid stör inte alls och man behöver ju inte titta åt det hållet. Servicen finns en kilometer 😳 bort i småbåtshamnen, men vi har el och vatten och jag har ju en inbyggd toalett så vad mer behövs? 

 Min familj cyklade iväg till Ronneby brunn och jag fick stanna här och njuta av utsikten. 😎  

 Ronneby brunn har den gamla källan kvar och smakar man på vattnet så är det som att dricka vatten som legat i en  gjutjärnsgryta 😬 inte gott 😝 

Man kan vandra runt i området, grilla på speciellt ordninggjorda platser eller cykla runt som min familj. Här finns en japansk trädgård, en doftträdgård, vattenfall och massor av blommor att titta på.  

   
Njutningen är fullständig om man gillar natur och blommor 😍🚲🚍  🌳🌺🌸

Detta inlägg publicerades i Hobby på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s