Camping eller ställplats…

nu har vi testat att stå på camping igen och vad jag förstår på mina ägare så har de återigen kommit fram till att ställplats är en plats som de föredrar…men då skall det vara en riktig ställplats och inte en parkering. 

Vi vaknade imorse igen av att grannens barn sprang runt i husvagnen och några hundar skällde i kör. Jaha vi bor visst på camping… Det är inget fel på campinglivet eller campingar som sådant men på något sätt är livet på en ställplats lugnare, friare, mera kravlöst och dessutom slipper man alla dessa människor som vandrar runt, går mellan platserna och helt utan hämningar glor rätt in. 

Efter alla morgonbestyr packade vi ihop oss och körde vidare till Varberg  

 och hamnade på Apelvikensställplats på första parkett mot havet 😄  

 

Solen gassar men vindarna är desto kallare så min familj tog bara en cykeltur till stan för att boka bord på hotellet till brunchen imorgon och kom sen snabbt tillbaka för att nu sitta hos mig och njuta av eftermiddagen.  

 Med lite finsk memma med grädde och senare spanska jordgubbar från Danmark 😂  

Detta inlägg publicerades i Sverige. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Camping eller ställplats…

  1. NillaS skriver:

    Ser härligt ut!! ”Hemma” är nog varmare än här!! Shit va det blåser kallt på Öland!!! Nog varmare i Norrland!!! 😁 men Öland e Öland!
    Ha en fortsatt Glad Påsk 🐣🐥☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s