Tura till Helsingör

idag cyklade min familj iväg till Helsingborg för att ta båten över till Helsingör, de skulle tura som man säger här…

Från campingen är det en cykeltur på ca 5km på cykelväg hela vägen ända fram till båt\tågterminalen knutpunkten mitt i Helsingborg. Därifrån går färjorna nästan varje kvart och idag var det kö till varje färja. För endast 67kr t/r kommer man till Danmark utan bil. 

Hela dagen tillbringade min familj i soliga Danmark medans vaktmästarna här försökte få till strömmen. Det skickades visst även ut meddelanden till folk om att inte använda för mycket ström (så vi får väl se hur natten blir…) 😳

På kvällen har alla på campingen grillat, så det ligger en grillos över hela anläggningen. Så oxå min familj, fattas bara 😂 

 nu har det lugnat sig ute eftersom man inte får ha värmen på i utetälten och hela vårt område är nedsläckt på den allmänna belysningen för att vi skall ha kvar strömmen (som vi faktiskt fick klara oss utan i natt). Men månen lyser upp natten och stjärnorna blinkar i kapp. Det kommer att bli en kall natt var så säkra, hoppas alla har tillräckligt med gasol för ännu en kall natt utan el…

Detta inlägg publicerades i Hobby på väg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s