Halmstad är en stående favorit

Ännu en vecka med fint väder framför, vart tar man då vägen för homeoffice, som dessutom skall vara någorlunda nära hemmet för kort resa sent på onsdagskvällen och kort hemresa på lördagsförmiddagen för att snabbt komma hem till att vara hundvakt…

Det fick bli Halmstad som ju är en favorit. Nu blev valet Citycamp då mörkret lägrar sig tidigt på kvällarna och min ägarinna inte vill gå ut i mörkret med sin onda vrist och riskera en ny olycka.

Så vackert läge och nu med fint väder och dessutom utan västkustens vindar. Det kunde inte bli bättre.

Man kan definitivt ha det sämre än så här! Så priviligierade mina ägare känner sig som kan flytta ut till mig när väggarna hemma kryper närmare… jag är ett perfekt val för hemmakontor!

Vackert som på en tavla från tidig morgon till sen eftermiddag. Väljer man dessutom en av platserna längst ut (utan el) så har man solsken ända till solnedgång.

Det har varit många HB’n här redan från när vi anlände på onsdagskvällen men nu är det helt fullt.

Det är numera två ställplatser här längs kajen. Citycamp och ställplats Najaden som tillhör gästhamnen. Skillnaden är 20kr dyrare på den senare som ligger någon hundra meter närmare staden och som dessutom saknar tömning men har finare toaletter mm service.

Alvin fick springa runt på stranden idag och därefter blev det matlagning med bubbelvin och lite ost till förrätt.

Nu blir det skogen för min familj när de skall få en till hund i huset över helgen…

Detta inlägg publicerades i Carthago på väg, Sverige. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar